Echipa Noastră

Management

Marian PANTAZESCU - Președinte

Marian este CEO al Direct One din august 2008, iar din 1 iulie 2016 președinte al Companiei. Anterior, Marian a fost CTO adjunct al Vodafone România timp de 11 ani și membru al Executive and Strategic Review Council, fiind responsabil pentru gestionarea infrastructurii companiei, administrarea unui buget anual de peste 400 mil. USD și un efectiv de peste 330 de profesioniști. În trecut, Marian a lucrat pentru Ericsson România și a fost de asemenea membru in Consiliul de Administrație al Poștei Române. Este absolventul unui masterat în telecom și unui EMBA de la ASEBUSS - Kennesaw State University.

Adrian FLOREA - CEO

Adrian este CEO-ul Direct One. Deținând varii funcții tehnice, comerciale și de management general, Adrian a fost CEO-ul Netcity Telecom din ultimii 5 ani, după experiența de peste 10 ani adunată lucrând cu toți operatorii mobili din România - Vodafone, Orange și Telekom. De asemenea, este absolvent Executive MBA al ASEBUSS - Kennesaw State University.

Tony ROMANI - CFO

Tony este CFO-ul Direct One, având un trecut profesional vast în domeniul finanțelor. A coordonat inițial activitățile M&A ale firmei, grație experienței sale cu astfel de tranzacții din diferite sectoare și locuri de pe glob. A lucrat la nivel național și internațional cu companii precum PwC, E&Y, UBS, Morgan Stanley și AMEX, fiind absolvent MBA al Columbia Business School.

Cătălin CLEMENTE - CCO

Cătălin este CCO-ul Direct One, dupa ce în trecut a deținut funcția de Product Manager pentru Fixed Data products și Professional Services la Vodafone Romania. Deține un masterat în Electronică și un Executive MBA de la ASEBUSS - Kennesaw State University.

Mihai DOBRESCU - CTO

Mihai este CTO Direct One și acționar minoritar. Înainte de Direct One, Mihai a lucrat cu Vodafone România timp de 11 ani în Network Operations și Supply Chain Management. Ca lider al departamentului de Transmisiuni, a fost responsabil cu proiectarea și implementarea rețelei de transmisiuni. În prealabil, Mihai a lucrat cu Radiocom - radiodifuzor de stat și DigiCom - o companie locală de satelit.

Echipa de Vanzari

Cosmin PESTRITA

 

0040 728 287427

cosmin.pestrita@directone.ro

Catalin PREDA

 

0040 729 816755

catalin.preda@directone.ro