Servicii

DARK FIBRE /
FIBRă NELUMINATă

Deținem și operăm rețeaua de fibră optică cu cea mai mare disponibilitate din România. Nevoile clienților noștri sunt deservite de o rețea extinsă de fibra optica neluminată. Având clienți din mai multe industrii, inclusiv în piețele de telecomunicații și distribuție de energie, rețeaua de dark fibre a Direct One s-a dovedit extrem de scalabilă, oferind potențial de creșterea a capacităților, în funcție de cerere.

Vezi harta

LUNGIME DE UNDă /
LAMBDA

Serviciul nostru Long Haul Wavelength (Lambda/ Lungime de undă pentru mare distanță) susținut de o platformă avansată DWDM oferă performanță la nivel înalt și acoperire națională.

Informații cheie

 • Lățime de bandă de mare capacitate - N x 10Gbps

 • Serviciu transparent și constant monitorizat, susținut de SLA-uri puternice - reparații sub 8 ore, disponibilitate 99,7%

 • Latență mică datorită tehnologiei coerente de transfer, ce permite transmiterea mai rapidă a datelor

 • Multiple porturi ce oferă diferite opțiuni diverse de configurare - 10Gbps Ethernet/SDH

 • Acces facil către siturile clienților, datorită serviciilor noastre de Dark Fibre

 • Disponibil în majoritatea celor peste 50 de orașe ale Romaniei

Ethernet

Serviciul nostru Long Haul Wavelength (Lambda/ Lungime de undă pentru mare distanță) susținut de o platformă avansată DWDM oferă performanță la nivel înalt și acoperire națională.

Informații cheie

 • O gamă largă de capabilități ce pot asigura soluții complexe

 • Topologii Multiple- point-to-point, point-to-multipoint, E-line, E-LAN

 • Diversitatea și protecția la nivelul rețelei de backbone asigură o disponibilitate de 99,90-99,99%

 • Segmentarea traficului prin VLAN astfel mai multe conexiuni pot fi oferite pe o singură interfață, cu VLAN-uri definite de clienții noștri

 • Viteze granulare, între 100Mbps și 10Gbps, ce asigură scalabilitatea în funcție de cerințele partenerilor noștri

Internet

Pentru a accesa Internetul, clienții noștri au acces la Sistemul Autonom (AS49909). Ca Internet Service Provider (ISP) Tier 2, sistemul AS49909 al Direct One furnizează cea mai conectată și redundantă soluție posibilă, prin combinația de direct peering și tranzit upstream de la cei mai buni ISP Tier 1.

Colocare

Dacă ești deja client, poți beneficia de servicii de colocare la cele mai înalte standarde în punctele de prezență (PoP) Direct One. Ai nevoie de o "casă" pentru echipamentul tău? Atunci ești binevenit în locațiile noastre. Am creat mediul perfect pentru a întreține și opera serverele și echipamentele dumneavoastră.
Serviciul de colocare, de tip carrier-grade, oferă spațiu fizic, cel mai mare nivel de conectivitate la internet și rețeaua Direct One, alimentare de backup, control climă, securitate și monitorizare acces.